.::PREKRIVAČ ZA WC DASKU::.

Prekrivač za WC dasku je naš potpuno novi proizvod kojim proširujemo paletu svojih proizvoda i ponosno ističemo da smo jedini srpski proizvođač koji je dosegao kvalitet i izgled proizvoda napravljenog u inostranstvu.

Papir korišćen za dobijanje ovog proizvoda u potpunosti je vodorazgradljiv, što je jedan od osnovnih zahteva za lako i jednostavno korišćenje, bez bojazni od problema koji nastaju korišćenjem dosad poznatih varijanti ovog proizvoda dostupnih na domaćem tržištu. To znači da ovaj papir, kako je njegovim dizajnom i predviđeno, slobodno odlazi u odvode i dalje se razgrađuje, vodeći računa i o zaštiti okoline.

Ergonomski oblik pojedinačnog prekrivača i njegove dimenzije prilagođene su svakom toaletu, a struktura papira , koja je sa jedne strane potpuno glatka, olakšava upotrebu i korišćenje u dispenzerima.

Pakovanje smo takođe prilagodili kupcima i njihovim potrebama. Jedan klip ima 125 prekrivača koji su presavijeni na pola i pričvršćeni nosećim kartonskim delom, koji omogućava postavljanje u određene dispenzere. Osnovno pakovanje ima 3 klipa koja su spakovana u posebnoj kartonskoj kutiji i potpuno zaštićena od oštećenja i kontaminacije pri skladištenju i transportu. Transportno pakovanje sadrži 4 kutije sa po 3 klipa.

 
   
     
Stanić d.o.o | Mladenovac | 2013 | www.toaletpapir.rs by Sire